Автоматичен тестер

Реализирани проектиПроекти

Проектите на Аутоматикс включват: Автоматичен тестер

MultiTest Pro е авангардно технологично решение, предназначено да революционизира начина, по който се тестват контактните и ламповите блокове. Тази иновативна машина за тестване съчетава прецизно инженерство, усъвършенствана автоматизация и многостранни възможности за тестване, за да гарантира най-високите стандарти за контрол на качеството на вашите продукти. Със своя интуитивен интерфейс и изчерпателен набор от тестове, MultiTest Pro гарантира несравнима точност и ефективност, което го прави незаменим инструмент за производителите и специалистите по осигуряване на качеството.

Основни функции

 • 8 теста: MultiTest Pro предлага широка гама от 8 различни теста, щателно изработени, за да оценят всеки аспект на контакта и функционалността на ламповия блок.
 • Усъвършенствана автоматизация: Съчетан с най-съвременна технология за автоматизация, MultiTest Pro рационализира процедурите за тестване, намалява човешката грешка и осигурява последователни, повтарящи се резултати.
 • Интуитивен интерфейс: Удобният за потребителя интерфейс със сензорен тъчскрийн екран опростява избора на тест, конфигурацията на параметрите и анализа на данните, което го прави достъпен за оператори с всички нива на умения.
 • Мониторинг в реално време: Машината осигурява мониторинг в реално време на всеки тест, показвайки критични точки от данни и позволявайки на операторите незабавно да идентифицират аномалии и отклонения.
 • Бързо тестване: Възможностите за високоскоростно тестване на MultiTest Pro оптимизират производствените работни процеси, като предоставят бързи резултати без компромис с точността.
 • Регистриране на данни и докладване: Заснемане и съхраняване на тестови данни за всяка единица, позволявайки задълбочен анализ, проследимост и генериране на изчерпателни тестови доклади.
 • Дистанционна достъпност: Отдалечен достъп до интерфейса на машината, позволяващ дистанционно наблюдение, диагностика и дори контрол, подобрявайки оперативната ефективност.
 • Модулен дизайн: Модулният дизайн на машината позволява бъдещи надстройки и интегриране на допълнителни модули за тестване, осигурявайки дългосрочна жизнеспособност и адаптивност.
 • Здрава конструкция: Изработен от индустриални материали, MultiTest Pro е създаден да издържа на високо натоварване, гарантирайки дълготрайност и свеждайки до минимум изискванията за поддръжка.

8 отделни теста:

 • Тест за контактно съпротивление: Осигурете безпроблемна електрическа свързаност с прецизност. Нашият тест за контактно съпротивление измерва съпротивлението в контактните и ламповите блокове, гарантирайки непрекъснат поток на ток и оптимална производителност.
 • Тест с високо напрежение: Преминете границите на безопасността с увереност. Нашият тест за високо напрежение оценява целостта на изолацията на контактните и ламповите блокове при екстремно електрическо напрежение, като идентифицира потенциални пътища на изтичане и гарантира съответствие с изискванията за безопасност.
 • Измервател на сила и позиция: Постигнете съвършенство в подравняването и натиска. Измервателят на силата и позицията измерва прецизно упражненото налягане и подравняването на контактите, осигурявайки надеждни връзки и подобрявайки цялостното качество на продукта.
 • Отвертка 1/2/3/4: Осигуряват точно прилагане на въртящ момент по време на сглобяване, предотвратявайки прекалено или недостатъчно затягане и осигурявайки последователни и надеждни връзки.
 • Функционален тест: Той щателно изследва всеки аспект на функционалността на контактните и ламповите блокове, като гарантира, че те отговарят на предвидените спецификации и осигуряват безупречни резултати.
 • Система Pick & Place за OK и NOK продукти: Pick & Place системата разделя продуктите в кутии „OK“ и „NOK“ въз основа на резултатите от теста, като гарантира плавни процеси надолу по веригата и минимизира производствените затруднения.

MultiTest Pro не е просто машина; това е промяна на парадигмата в тестването на контакти и лампови блокове, съчетаваща прецизност, автоматизация и гъвкавост, за да издигне качеството на продукта и удовлетвореността на клиентите до безпрецедентни нива. Изживейте бъдещето на тестването с MultiTest Pro.

  Свържете се с нас