RoboTend

RoboTend е специализирано решение, разработено изцяло от Аутоматикс в отговор на нуждите на пазара за автоматизация, ефективност и надеждност. Благодарение на опита ни в интеграцията на индустриални и колаборативни роботи и желанието за развитие, ние проектирахме RoboTend като елемент за оптимизация на производствените процеси сред предприятията. 

Технически спецификацииТехнически спецификации
 • RoboTend е универсален модул за автоматизация с рафтове за детайли със сменяема растерна плоча, като е проектиран да побира всякакви по размер и форма детайли.
 • RoboTend разполага с компактни размери – Височина/Ширина/Дължина – 1000/1420/830 мм
 • Предлагат се механични или пневматични заключващи системи. Airlocks работи с цифров I/O.
 • Вградено отделение за контролер на робота и за външно PLC.
 • Рафта на RoboTend е широк 600 mm. Стандартно се предлагат от 2 до 10 рафта. Може да обработва детайли с височина до 160 mm с натоварване на рафта до 100 kg.
ХарактеристикиХарактеристики
 • Компактната роботизирана система е направена за голям брой различни приложения за обработка от всякакви материали
 • Клетката RoboTend може лесно да се премества с мотокар. Това осигурява висока мобилност и възможност за използване на продукта на няколко позиции / производствени линии през работния ден.
 • Бързата смяна прави RoboTend подходящ за малки и средни производствени серии.
 • RoboTend е универсален за всички видове роботи.
 • Монтажната плоча е наклонена на 45 градуса, за да се увеличи максимално обсега на робота.

ПолзиПолзи

ПрецизностПрецизност

RoboTend е проектиран с прецизно инженерство, гарантирайки акуратност и постоянно зареждане на Вашите машини с материал. RoboTend прецизно предоставя части на машината, осигурявайки оптимално позициониране за ефективна обработка.

СкоростСкорост

Засилете Вашата производствена линия с високоскоростните операции на RoboTend. Получавате по-бързи производствени цикли, увеличено количество обработени елементи и значителен ръст на цялостната продуктивност.

ДостъпностДостъпност

RoboTend използва напълно машинния потенциал и директно допринася за ръст на приходите, като по този начин дава бърза възвращаемост на инвестицията (ROI).

ИнтерацияИнтерация

RoboTend е лесен за интеграция и бързо може да бъде стартиран. Освен това, ние предоставяме на клиентите кратки срокове за производство.

ЕфективностЕфективност

Оптимизирайте производствените си процеси, намалете загубите и подобрете цялостната си ефективност. RoboTend в Вашият ключ към постигане на максимални нива в обработката на материали и елементи.

АдаптивностАдаптивност

RoboTend може да бъде адаптиран към различни индустрии, включително металообработване, производство на пластмаса, автомобилостроене и друго.

НадеждностНадеждност

Може да разчитате на RoboTend за постоянство и надеждност при зареждане на материали. Ние налагаме висок стандарт за прецизност в производствените операции.

БъдещеБъдеще

RoboTend е средство да останете в крак със съвременните технологии. Автоматизацията и роботизацията са бъдещето на индустрията, чрез които Вашият бизнес може да остане конкурентоспособен.

  Свържете се с нас